vineri, 28 octombrie 2011

byebye, baby !

A alergat de acasa pana in locul unde era ea.. napasandui de ce cred altii. Ajuns acolo o priveste direct in ochii. Privirea ei ia strafulgerat sufletul. El stia ca totul o sa se termine aici, dar nu vroia asta. De cand plecase de acasa isi tot spunea in sinea lui "nu vreau sa o pierd, o sa fac tot ce pot pentru ca totul sa fie bine". El se aseza langa ea .
el: -Servus! Despre ce vroiai sa vorbim?
ea: -Chiar vrei sa sti?!
El da din cap, aproband.
ea: -Esti asa prost..
el: -Ce ai?
ea: -Ce am eu?! Sau ce faci tu?!
El tace..
ea: -Tu iti bati joc de mine? Si nu numai de mine. Tu chiar nu sti despre ce tot vorbesc eu aici?!
El se incrunta pentru cateva secunde si spune:
- Nu, chiar nu stiu ..
ea: -Ai stiut vreodata despre ce vorbeam? Nu, niciodata! Pentru ca esti prea prost..
el: -De ce imi vorbesti asa?
ea: -Pentru ca meriti!
el: De ce?
ea: Pentru ca esti atat de fals!
El ramane cufundat in ganduri.. ea, arzand de furie isi aprinde o tigara. Ochii i se ineaca in lacrimi, o lacrima ii atinge mana rece. El observa si o intreba:
-Ce e aia?
ea: -Tu nu vezi?
el: -Chir imi pare rau ca..
ea: -Ca ce?
el: - Caa .. (el nu stie cum sa isi continue fraza, daca ea nu vorbea despre ce credea el si se dadea singur de gol..)
ea: -Ca?! Esti foarte prost, nici nu sti cu ce ai gresit.
el: -Pai, cred ca stiu ..
ea: -Ce sti?
El nu mai raspunde.. ea ia ultimul fum, isi stinge tigara de buzele lui si grabita ii spune:
-Se apropie razboiul, gusta asta!
Apoi se apropie de el, il musca de buza arsa cu multa ura si fuge pierzanduse in linistea noptii.
El striga dupa ea:
-Te iubesc!
Dar vocea ei nu ii mai raspunde..cateva fapte pot schimba multe.

duminică, 23 octombrie 2011

Love and hate .

M-am gandit sa scriu acest post deoarece credeam, ca si altii vor sa afle diferenta dintre dragoste si ura .
Comform Wikipedia - DRAGOSTEA este un sentiment complex, manifestat prin afectiune puternica , iar stintific dragostea este doar o reactie determinata de creier pentru a elibera doze mari de feromoni, setroine si noradrenalina, simtind o stare de euforie [deci este ca si cum ai lua amfetamine]. Frecvent dragostea nu este exprimata prin cuvinte, ci anumite comportamente ca privirea, mimica, pozitii erotice ale corpului. La fel prezenta acestui sentiment indica gingasia gesturilor, sarutul, atingeri ale partilor corporale intime, cea mai intima forma fiind exprimata prin sex.
- URA este un sentiment puternic, nestapanit, de antipatie intensa sau de dusmanie fata de cineva sau de ceva. Ura poate fi considerata ca forma extrema a dispretului sau a antipatiei. Sentimentul de ura poate fi provocat de invidie, gelozie sau amor propriu ranit .

What wrote on the ticket ?

Ea se trezii speriata de tunetele de afara , dintr-un vis feeric dorindu-si sa fie real . Cu miscari lente se ridica ca din pat , pentru a isi bea cafeaua . Sorbi cafeaua cu lacomie . Cand mai ramasese doar cateva picaturi izbi cana de perete . Cafeaua se prelinse pe perete . Picaturile curgeau ca lacrimile cristaline care ii alunecau pe obrazul delicat cand aflaseca el nu mai traia .
Deodata ii apare in fata o imagine cenusie , nu stia exact ce era . Peste cateva clipe ii daduse o impresie coplesitoare . Era el , in locul unde ajunsese el si din care nu se va mai intoarce . Un dor nespus o lovi in inima . Stia ca el era acolo unde nu trebuia . Nimic nu putea sa risipeasca norii ce se adunase pe cer , intunecant totul . Ea ofta , stand in fata televizorului cu o poza prafuita si plina de amintiri in mana . Cei care pierdusera persoane dragi spusesera ca imaginea loc se pierduse odata cu trecerea timpului . Insa in cazul ei era invers . Imaginea lui devedea din ce in ce mai clara . Uneori il vedea atat de limpede in fata ei incat simtea o durere coplesitaore in jurul inimii . Telefonul suna , iar ea era cufundata in vechile amintitri nu il putu auzii .Afara se intunecase si ploaia inca nu incetase . Ce naiba sa mai faca ? Ii era dor de el . Isi luase o haina pe ea , apoi se privii in oglinda . Privirea ei purta urmele zilelor de suferinta . Cobora in graba scarile blocului si se indreptase spre cimintir . Ajunsese . Se asezase langa el . Nu il simtea , dar el stia ca era acolo . Fata scrisese un bliet , scoase ceva din geaca , apoi il inghitise . Ea credea ca va fi mai bine asa . Cazuse peste mormantul lui .
Peisajul infiorator ramasese neschimbat pana a doua zi . Toti ramasese socati de ce vazusera . …

1. my work




Bye love ..

Pentru ca mi-a ajuns sa fiu intr-o relatie .. imi placea .. adoram . Ma simteam protejata , iubita . Traiam frumos . Dar acum plang si simt cum e sa suferi din nou.
Eram indiferenta, nu-mi pasa, nu ma mai atasam de nimic, nu vroiam nimic. Mi se pare ciudat ca acum am eu nevoie de el, lui nu ii mai pasa, cel putin asa spune. Eu stiu ca tine la mine si ca ma vrea, e exact cum era inainte, dar ambitia nu il lasa sa imi spuna sentimentele care le simte . Din pacate mi-e dor de tot ce se intampla. Momentele in care imi aduc aminte de numele lui pur si simplu imi dau lacrimile fara sa imi dau seama. Si incep sa derulez totul de la inceput, copil eram, nu vream nimic. Vroiam si imi palce ideea de a fi libera. Plang si simt cum e sa suferi. Simt ce simtea el si pot sa simt ca nu mai sunt indiferenta. Dar acum .. s-a intors roata, numai e la fel.

Bisexuality as a career ..

Cand esti mic toata lumea te intreaba " Tu ce vrei sa devi cand cresti mare?" si fiecare raspunde cam ce-l taie capu` .. medic veterinar, pompier, politist etc... V-ati pus vreodata intrebarea care este cea mai veche meserie? Sexul a vandut intotdeauna cel mai bine si nu ma intelegeti gresit, cati nu militez pentru sexul de pe urma caruia sa ai un gastig financiar. Odata cu dezvoltarea societatii, a aparut un alt gen de prostitutie, prostitutia televizata sau prostitutia muzicala, daca ar fi sa citez din versurile celor de la Paparazzi. Cel mai des femeile sunt puse in atentia publicului, nu ca barbati nu ar presta, dar barbatii nu sunt curve, barbatii sunt gigolo. Get in? Strategia este simpla, daca esti femeie 90-60-90 si vrei sa apari pe "sticla" , fie o sa "arzi" cu povesti lacrimogene, gen Tila Tequila care este bisexuala si nu-si gaseste jumatatea, fie faci ceva in direct si te dai mare profesoara a sexului.
Prvind din perspectiva pur financiara, Tila Tequila este cea mai castigata, caci dupa "A Shot At Love" prima parte, cand l-a ales pe Bobby, dar relatia nu a "functionat" si dupa "A Shot At Love" , cand Tila a ales-o pe Kristy, dar tipa a considerat ca nu era pregatita pentru o relatie, va urma cel mai probabil, partea a treia. Faza cu "sufletul pereche" a ajuns o chestiune de marketing si de vanzari, asta ca tot am trecut peste Valentine` s Day cat se poate de comercial... La noi putine sunt cele care isi expun sexualitatea in acelasi mod ca Tila. Majoritatea se ascund dupa perdea, cele mai multe "pupeze" se gasesc in prostitutia muzicala unde deja putem vorbi despre sterotipuri si categorisiri de la prima auditie. LOL! Singura curajoasa este Laura Andresan, care a avut o emisiune televizata cu si despre sex, paginile ziarelor ajunsesera neincapatoare pentru listele cu partenerii sai, iar mai nou aceasta acorda sfaturi, asemenea Tilei, care in octombrie 2008 a lansat pe piata cartea "Hooking Up with Tila Tequila : A Guide to Love Frame Happiness, Success, and Being the Life of the Party" .
Nu pot sa nu ma intreb: Daca scri un ghid al dragostei, tu de ce esti singura, Tila?
Sursa: My Band

Coincidence or destiny ?

Dupa atatea cosmaruri si un vis ciudat, cu un sfarsit si mai ciudat. Poate chiar avea drptate in vis. Poate chiar tine la mine asa cum spunea. In fine, sincer nu prea ma intereseaza, bine defapt ma intereseaza. Oricum ca amici o ducem bine si ca iubiti o duceam si mai bine, dar poate e mai bine ca amici. Poate candva vom mai putea fi impreuna ... dar prefer sa tac.
Dimineata cand m-am trezit, ehh nu era chiar dimiteata am primit, un sms ca doreste sa ne intalnim. Am ramas ceva gen wow. Nu mai vorbiseram de ceva vreme. Ne-am intalnit la ora stabilita si la locu` stabilit. Foarte ciudat. mi-a spus tot ce imi spusese in vis. Eu nu prea eram un apele mele, eram picata din nori si am incept sa fac pe indiferenta ...trebuia sa stau in banca mea ca si pana acum. Dar totusi o parte din mine nu regreta ceea ce sa intamplat, dar cealalta parte din mine imi spune ca am fost si sunt cea mai mare proasta si voi continua sa fiu asa daca ma mai joc cu sentimentele lui. Ce mi-a zis dupa acest incident m-a amuzat foarte tare, dar m-am abtinut si nu am ras, pentru ca stiam ce e vina mea .. cum sa iubesti o persoana care te face sa suferi si oarecum in anuminte momente isi bate joc de tine ? Mi se pare complet idiot. Huh, a fost ciudat. Sincer si eu il iubesc, dar imi palce sa ma joc cu sentimentele lui [aici e partea in care puteti sa ma criticati/injurati]. De multe ori m-am gandit sa nu ma mai joc cu sentimentele lui, a nimanui, dar nu ma pot abtine ..
Am un sentiment ciudat cu ce se va intampla... oare trebuie sa o iau de la capat? Asta era tot ce vroiam sa evit... si uite ca de ce vrei sa eviti nu scapi.